Presentation

URL:    http://ennasbarn.bloggplatsen.se
Registrerad:    2015-04-22 11:04
Senast inloggad:    2019-03-08 08:54
Bloggtitel:    Nytt Blad !
Förnamn:    carina
Efternamn:    johansson
Län:    Norrbottens län
Kommun:    Kiruna
Ort:    Kiruna
Intressen:    Ser livet genom kameralinsen, inte alltid men ofta. En glad amatör

Jag är en kvinna mitt i livet som lever i den norra delen av vårt land. Livet har berikat mig med fyra barn och två barnbarn, hittills. Vad gäller barnbarn   


Lever med en reumatisksjukdom vid namnet spondylartit och en whiplash skada sedan 2002. Kanske ni nu tänker Oj ! men jag lever ett gott liv efter mina förutsättningar. Där dagarna kan se lite olika ut allt beroende på hur dagen började men som oftast med ett god mod och humör.


Ett rikt stug och friluftliv, ut med skotern, en och annan kortare skidtur. På  sommaren stoppar jag gärna mina händer i jorden, älskar att så och plantera blommor, örter, grönsaker.... ja allt som växer. En annan favorit sysselsättning är att sitta på stugaltan med en bok och en kopp kaffe.

 

Jag bär ofta med mig kameran och älskar att se det vackra som finns runt oss genom linsen, en glad amatör.


Mitt hem är min borg och inredd med gammalt och nytt, gamla kära ting som jag ärvt eller hittat på loppisar. Möbler som jag renoverar och fixar till med tyg och färg.

 

Jag sjunker också gärna ner i soffan här hemma med ett handarbete eller en god bok och ett glas rött vid något tillfälle.


mina foton lyder under ©copyright


Välkommen in och ta del av min blogg och dela gärna med er av era erfarenheter som livet ger och har gett !

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se