Direktlänk till inlägg 20 februari 2018

Medial läkning

Av carina - Tisdag 20 feb 08:34

Medial läkning


Jag fick ett boktips, Medial läkning av Anthony Williams. Ett intressant ämne som tåls att fördjupa sig i och få ökad insikt i.


Anthony Williams föddes med den unika förmågan att kunna samtala med en anderöst som förser honom med detaljerande hälsoinformation. berättelsen börjar när Anthony är fyra år och sitter runt matbordet med sin familj. När vi äter ser jag en konstig man som står bakom mormor. Han har grått hår och grått skägg, och han bär en tunn, lång klädnad. Jag antar att han är en vän till mina föräldrar som kommit för att äta med oss, men istället står han kvar bakom mormor - och tittar på mig.


När ingen i familjen reagerar på hans närvaro inser jag att jag är den enda som ser honom. jag tittar bort för att se om han försvinner, men när jag vänder tillbaka blicken står han fortfarande där och stirrar på mig. Hans mun rör sig inte, men jag hör hans röst tydligt. det är samma röst som jag hörde på morgonen när jag vaknade. Den här gången säger han i lugnande ton. " Jag är här för din skull".


" Är det något fel ?" frågar mamma. "Är du inte hungrig?"

Jag svarar inte utan stirrar bara tillbaka på mannen som lyfter sin högra arm och tecknar åt mig att gå fram till mormor.

Jag känner en oemotståndlig lust att följa hans instruktion, så jag går runt bordet och fram till mormor. Mannen tar min hand och lägger på mormors bröst medan hon äter och hon backar häftigt.

"Vad gör du ?" frågar hon

Den grånande mannen ser på mig "Säg - lungcancer" säger han

Jag känner mig helt vilsen. Jag vet inte vad lungcancer betyder.


jag försöker säga ordet, men det blir bara ett mummel.

"Igen" säger han

"Lung" säger jag 

"Cancer"

"cancer" säger jag

Nu stirrar hela familjen på mig 

Jag fokuserar fortfarande på den grånande mannen.

Säg nu att "Mormor har lungcancer"

"Mormor har lungcancer"

Jag hör ljudet av en gaffel som faller på tallriken.

den grånande mannen tar bort min hand från mormor och släpper den varsamt vid min sida. Sedan vänder han sig om och börjar gå uppför en trappa som inte fanns där tidigare.

han vänder sig om och säger. " Du kommer att höra av mig igen.Du kanske aldrig ser mig mer, men det är ingenting att oroa sig för". Han fortsätter upp för trappan  tills han går genom taket och försvinner.

Några veckor senare visade en lungröntgen att mormor hade lungcancer.


Anthony Williams är verksam som medicinskt medium och har hjälpt tusentals människor att tillfriskna. Medial läkning avslöjar orsakerna till sjukdomar och hälsoproblem som man inom medicinen antingen missförstår eller har svårt att förstå överhuvudtaget. 

 

En läkekraft jag tror på och tar hjälp av och boken utforskar helt naturliga botemedel för dussintalet av sjukdomar som plågar oss idag, till exempel borrelia,fibromyalgi, kronisk trötthetssymptom, kronisk inflammation, neurologiska problem, autoimmunitet och mer där till.


 

"Anthony är inte bara varm, medkännande healer - han är också äkta och har gåvan att hitta precis rätt. han har varit rena välsignelsen i mitt liv" Naomi Cambell, modell, skådespelare, aktivist.

 

Men dessa ord avslutar jag detta inlägg och riktar samma ord till dig, som läker mig och hjälper mig till självhjälp och insikt. Tack !

 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av carina - Lördag 17 mars 06:42


Jag sitter i stugan med en kopp kaffe och känner värmen från kaminen klockan är snart 07:00 och dagen får börja.    Jag tänker på hur lätt det är att agera fel men hur lätt det ska vara att agera rätt om vilja finns till förändring, förståelse oc...

Av carina - Måndag 12 mars 07:22

Det bästa sättet att skingra tankar på är att hålla sig sysselsatt. Vi hade problem med getingar inne i stugan i höstas och tänkte som så att vi tar bort boet till vintern så löser vi det problemet. Men det visade sig inte vara så enkelt utan vi fick...

Av carina - Onsdag 28 feb 19:02


Artros Jag har deltagit i artros-skola genom sjukgymnastiken i samarbete med Reumatikerförbundet och det rekommenderar jag alla med sjukdomen artros att gå om ni får tillfälle.   Jag har generell artros eftersom jag har flera leder som är angri...

Av carina - Måndag 26 feb 13:54


Vit   Idag deltar jag i Sannas tema och vi tolkar ordet vit. Det här fotot tog jag i början på februari en lördag då jag och sambon tog en promenad med hunden nedanför Luossabacken, vår slalom backe här i Kiruna.   Det röda krysset bryter av...

Av carina - Torsdag 22 feb 12:27


Plantering       Idag har jag sått tomater, paprika, citronbasilika och solrosor. En väldigt rogivande och avkopplande syssla så här i slutet på kalla februari. Jag kommer att lägga sallad och ruccola på friland närmare juni, tidigare går in...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2018 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Nytt Blad ! med Blogkeen
Följ Nytt Blad ! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se