Direktlänk till inlägg 26 oktober 2017
Centergrottor
Jag hittade ett recept på glutenfria småkakor.
125 g rumsvarmt smör vispas fluffigt med 3/4 dl socker.
2 1/2 dl potatismjöl
1/2 tsk bakpulver
1 tsk vaniljsocker
3/4 dl marsanpulver
Blanda de torra ingredienserna och häll de sedan i smörblandningen.
Knåda ihop till en deg som sedan ska stå kallt 15 minuter.
Rulla degen till längder och dela sedan i bitar som du rullar till små bollar.
Lägg bollarna i en kakform, gör en fördjupning och lägg på en bit centerchoklad.
Grädda i mitten ca 12 minuter i 175 grader
Mer som en gobit än en kaka~Gott
Lycka till
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
|||||||||
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
|||
9 |
10 | 11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
|||
16 |
17 |
18 |
19 | 20 | 21 |
22 |
|||
23 | 24 |
25 |
26 | 27 | 28 |
29 |
|||
30 |
31 |
||||||||
|